Despre noi

Salut,

Bine ai venit pe Echilibrusiperformanta.ro

Faptul ca esti aici nu este intamplator 🙂 .

Ai ajuns aici pentru ca esti pregatit sa preiei controlul asupra vietii tale, esti pregatit sa iti asumi responsabilitatea si sa traiesti viata pe care o meriti.

Echilibru si Performanta este un proiect care vine cu solutii practice, testate, tehnici pe care daca alegi sa le pui in practica te vor aduce mai aproape de viata pe care ti-o doresti.

Fie ca este vorba de psihologie practica, programare neurolingvistica, coaching sau orice alt domeniu ce tine de dezvoltare, am cautat intotdeauna in materialele de pe site sa pastrez partea practica, utila, pentru ca tu sa aplici informatiile in viata de zi cu zi.

Te invit sa parcurgi articolele de pe site si oricand simti nevoia, ma poti contacta la adresa de mail echilibrusiperformanta@gmail.com sau prin intermediul formularului de contact .

Promit sa raspund cat de repede 🙂

Cu drag,

Adrian

bulina-iordan

 

 

 

 

 

 

 

PS: Tot ceea ce urmeaza sa citesti pe acest blog sunt pareri personale , conform setarilor mele mentale, drept pentru care vreau sa te rog sa le accepti ca fiind adevarate doar in masura in care acestea aduc un plus de utilitate in viata ta.