Manifest pentru schimbare

Salut,

Bine ai revenit pe Echilibrusiperformanta.ro

STOP! Opreste-te pentru cateva minute din ceea ce faci si citeste urmatoarele randuri.

Ai observat si tu cat de repede se scurge timpul, cum lunile devin parca saptamani, iar zilele ore? si asta pana cand???! pana intr-o zi in care o sa te trezesti un batran slabit si ai sa realizezi ca nu mai ai prea mult timp de petrecut aici.

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie: timpul trece, anii trec, viata isi urmeaza cursul ei normal si ajungi in ziua in care tu implinesti 70 ani! da – chiar 70! Iti simti corpul slabit, iti vezi imperfectiunile corpului si ale fetei, si constientizezi efectul timpului asupra ta. Esti inconjurat de toti oamenii dragi tie, care au insemnat mult pentru tine dealungul timpului, oameni pe care i-ai ajutat, sau de la care ai primit ajutor, familie…prieteni…rude… Este o atmosfera de sarbatoare, dar cu toate astea tu nu te poti bucura de ea..pentru ca simti ca ai ratat ceva…simti ca ai lasat 70 de ani sa treaca pe langa tine…

older-worker

La aceasta aniversare ai un invitat special – care are mare nevoie de ajutorul tau….acest invitat special este chiar tu – cel din prezent – cel la varsta de azi – in putere, care inca are timp sa schimbe lucrurile in viata sa! Sfios, vine la tine ca la un mentor si iti pune cateva intrebari :

” Care sunt regretele tale? “

” Ce ai face diferit daca ai fi in locul meu?”

” Ce sfaturi imi dai? “

 

Indiferent de raspunsuri, te rog sa tii cont de urmatoarele recomandari:

  • Nu astepta sa ajungi in ziua in care este prea tarziu sa faci schimbari!
  • Cea mai buna zi pentru a prelua controlul asupra vietii tale este astazi!
  • Asuma-ti responsabilitatea pentru viata ta!
  • Poti realiza tot ceea iti doresti cu adevarat!
  • Stabileste-ti obiective clare!
  • Incepe cu pasi mici!

release

Cred si sustin cu tarie ca fiecare dintre noi poate avea viata pe care si-o doreste cu adevarat, atat timp cat isi asuma responsabilitatea si lucreaza zilnic in aceasta directie. Nu fii unul dintre cei pentru care viata se intampla! Fii unul dintre cei care preiau controlul!

Succes,

Adrian

Comentarii FB

comentarii

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin