Te apuci de slabit? Asigura-te ca ai eliminat blocajele mentale!

Gata, te-ai hotarat! De maine incepi lupta cu kilogramele! Ai gasit o noua dieta care iti promite rezultate foarte bune, te simti motivat(a) iar de data aceasta ti-ai promis ca mergi pana la capat!

Daca esti in stadiul asta vreau sa te felicit! Si mai mult decat atat, vreau sa iti vin in ajutor cu un exercitiu practic care sa te ajute sa elimini blocajele mentale, iar tu sa castigi lupta cu kilogramele!

De cele mai multe ori ceea ce ne impiedica sa ne atingem obiectivul cand vine vorba de slabit este chiar mintea noastra. Degeaba te apuci de o dieta daca tu in sinea ta nu simti ca esti pregatit, nu simti ca vei reusi. De aceea primul lucru pe care ti-l recomand sa il faci inainte de a te apuca de slabit este sa lucrezi un pic cu tine la nivel mental, si sa iti elimini blocajele care te trag inapoi si te impiedica sa obti rezultatele dorite.

Iata ce ai de facut:

Ia o foaie de hartie si scrie asa:

“Eu de ce nu pot sa slabesc?”

Completeaza cu toate raspunsurile care iti vin in minte! Fii sincer cu tine si scrie tot ce crezi tu ca ar putea sa te impiedice sa slabesti! Noteaza-le pe fiecare cu liniuta.

exemplu: pentru ca nu sunt suficient de motivat, sau pentru ca dietele nu functioneaza pentru mine, etc…

Pentru fiecare liniuta notata cauta sa gasesti in trecutul tau exceptii de la acestea. Gaseste cel putin 2-3 exceptii si da exemple concrete.

exemplu: pot fi suficient de motivat atunci cand vreau, de exemplu atunci cand am vrut sa merg in concediu am fost foarte motivat sa fac acest lucru.

Te rog sa fi atent la felul cum am formulat: afirmatie opusa celei initiale (pot fi suficient de motivat), plus exemplu concret. Aceasta formulare este foarte importanta!

Fa acest lucru pentru fiecare liniuta si noteaza pe foaie raspunsurile!

Acum, ia o alta foaie si scrie asa:

“Stiu sigur ca pot sa slabesc deoarece……………………….., de exemplu………………”

Exemplu: Știu sigur că pot să slăbesc deoarece sunt foarte mulți oameni care au reușit asta, de exemplu prietena mea a reușit să slăbească 5 kg în două săptamani fără prea mare  efort.

Completeaza cu cel putin 5 astfel de exemple! Cu cat mai multe, cu atat mai bine 🙂 . Daca ai probleme in a gasi exemple reale poti trece si exemple imaginare.

 

Iti recomand sa reiei acest exercitiu o data la doua saptamani sau ori de cate ori simti asta!

Acest exercitiu lucreaza la nivel de convingeri si te va ajuta sa elimini piedicile mentale!

Am inclus acest exercitiu, plus multe alte unelte, in varianta online a programului de slabit “Focus on YOU”

Poti comanda aici, la un pret special de doar 49 Ron.

Programul – Focus on You – Online

Cu drag,

Adrian

 

Comentarii FB

comentarii

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin